Nyheder-alle

jwoc forberedelse

Er du junior og har JWOC som mål i år?

Så kan du komme med til online o-teknisk JWOC-forberedelse med landsholdet.

Hver torsdag aften i foråret forbereder landsholdet sig online mod årets mesterskaber. Det er løberne selv der står for forberedelsen, og på torsdag er temaet JWOC 2021 i Tyrkiet. Så hvis du er juniorløber og vil høre mere om den tekniske forberedelse man skal gøre sig inden JWOC, kan man deltage på torsdag.

JWOC skulle i 2020 have været afholdt i Tyrkiet, men blev på grund af covid-19 skubbet til 2021. Der er jo stadig en risiko for at JWOC ikke kan afholdes til sommer, men vi krydser fingre for at landets og verdens bedste juniorløbere kan mødes og afgøre VM-titlerne til sommer.

Det er Jacob Steinthal og Malthe Poulsen, der står for oplægget. Mødet foregår på Microsoft Teams fra kl. 20:00 og varer en times tid. Der vil være tid til spørgsmål undervejs og efterfølgende.

Tilmelding til mødet foregår på mail til U18-landstræner Astrid Ank Jørgensen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest torsdag kl. 12:00.

I mailen skal du skrive, hvilken mailadresse, der skal bruges til mødeindkaldelsen.

Foto: Jeppe Ruud

teams billede

Repræsentanter fra 38 af DOF's klubber var lørdag samlet virtuelt over Teams til det årlige repræsentantskabsmøde.

God mødedisciplin med slukkede mikrofoner og tålmodig håndsoprækning gav et godt flyd i mødet, hvor der blandt andet skulle vælges ny formand.

Hovedbestyrelsen havde indstillet Poul Kristian Mouritsen, der blev valgt for en et-årig periode uden modkandidater.

Michael Leth Jess og Heidi Holmberg genvalgtes til hovedbestyrelsen og Lone Secher Andersen blev genvalgt som suppleant til HB.

Der blev også valgt formænd til områderne i den nye strategiplan.

  • Klub - Vakant
  • Børn & Unge - Vakant
  • Stævne og Reglement - Erik Nielsen
  • Skov - Ole Husen
  • Kort - John Holm
  • Elite - Carsten Lausten

Ernst og Young blev genvalgt som statsautoriseret revisor - det samme gælder Lars Olsen og Bent Nielsen, der dermed fortsat udgør revisionen. John Frydendahl er også fortsat suppleant.

Der var også genvalg til Appeludvalget, der består af formand Thomas Lindschouw, Torben Kristensen og Lanrs Hanghøj Petersen. 
Bjarke Refslund og Lars Klogborg valgtes til suppleanter.

Der blev uddelt to hædersbevisninger:

Kortudvalgets John Holm uddelte Årets Kortprofil til Mads K. Larsen for hans arbejde med at tegne kort i og omkring Hillerød
Det var blandt andet Mads, der stod for kortet ved efterårets DM Sprint, ligesom han har tegnet flere af FIF Hillerøds Fod-O kort om til MTBO-kort.
Mads blev blandt andet fremhævet for sin evne til at tegne kort ud fra løberens/rytterens synspunkt og til dermed at ramme den rigtige detaljerigdom.

Østkredsens formand Torben Seir uddelte Silvablokken til Tim Falck Weber for hans arbejde med selvtræningsløbene Corona Cup, der har budt på mange løbsoplevelser i Nordsjælland i det seneste år. Tim takkede de mange andre bidragsydere, der har lavet baner, hjulpet med opsætning osv. 

Til slut takkede HB-medlem Kjeld Arildsen den afgående formand Walther Rahbek for hans arbejde på formandsposten i de seneste syv år. Kjeld rettede også en tak til Claus Poulsen, der trådte ud af HB i 2020 på grund af sygdom, samt Helge Lang Pedersen, der træder tilbage fra posten som Eliteudvalgsformand.

Næste års repræsentantskabsmøde ventes afholdt d. 5. marts 2022 vest for Storebælt.

 

 

 

2021 Uge7 Samling 4

Efter at de tjekkiske VM-arrangører i sidste uge måtte kaste håndklædet i ringen og aflyse Euromeeting, har landsholdsledelsen arbejdet på at få stablet nogle konkurrencer på benene i en periode, hvor også mange danske stævner er aflyst.

Alle talent- og eliteløbere over 15 år inviteres derfor til to konkurrencer i det midtjyske d. 20-21/3, med en 3-mands klubstafet lørdag d. 20/3 i Siim Skov ved Ry og en individuel sprint på et spritnyt kort i Århus Syd søndag d. 21/3. Gå ikke glip af denne mulighed for at pudse formen af inden FIF Hillerød den efterfølgende weekend arrangerer to ranglisteløb med en sprint i Hillerød Ø og en mellemdistance i St. Dyrehave, hvor også sprinten er første testløb til EOC 2021 i Schweiz.

På 3-mands klubstafetten om lørdagen er der en deltagerbegrænsning på 20 hold i hhv. herreklassen og i dameklassen, for at kunne overholde de gældende forsamlingsrestriktioner på 25 personer til organiserede udendørs idrætsaktiviteter.

Der opfordres til at klubberne stiller med ”rene” klubhold, men det er også muligt at tilmelde sig som enkeltperson eller to løbere fra samme klub, og så vil der blive lavet mixhold, for at skabe en så fed stafet som muligt. Om søndagen er der ikke nogen deltagerbegrænsning på den individuelle sprint.

Indbydelse Stafet  

Indbydelse Sprint

Startafgift for deltagelse både lørdag og søndag er 50 kr, som overføres via mobilepay nummer 269030 ved tilmelding, og som går ubeskåret til at hjælpe DOFs økonomi.

Al tilmelding skal foregå til Camilla Bevensee på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest fredag d. 12/3.

Ved tilmelding angives navn, klub og SIAC-briknummer hvis man har. For stafetten om lørdagen angives yderligere klubhold og rækkefølge af løbere holdet, eller ønske om at komme på et mixhold.

repmoede2018

Lørdag d. 6. marts afholder DOF sit årlige repræsentantskabsmøde. I år sker det online via platformen Teams, og de tilmeldte har mulighed for at prøve platformen og stemmesystemet af ved to testmøder onsdag og torsdag aften.

Mødemappen og Årsregnskabet 2020 er udsendt direkte til alle deltagere og kan også findes på DOF's hjemmeside i denne mappe.

Hvis du er tilmeldt og ikke har modtaget de nødvendige links til mødedeltagelse og testmøder, kontakt da forbundets kommunikationskonsulent Erling Thisted på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 6133 6183.

 

emma klingenberg

Emma Klingenberg har nu været i gang med arbejdet som DOF's TBU-konsulent i en måned, som hun har brugt på at sætte sig godt og grundigt ind i det ambitiøse projekt.

Hendes arbejdsopgaver bliver at udvikle børne- og ungdomstræningen sammen med klubber og B&U-udvalget og støtte og hjælpe klubtrænere i træningsmiljøerne.

- Der er faktisk ikke noget der er for stort eller for småt til at vi kan tage fat i det. Vi tager udgangspunkt i hvor I gerne vil udvikle jeres børne- og ungdomstræning, siger Emma Klingenberg blandt andet i videoen her, hvor hun præsenterer sig selv.

Du kan læse mere om TBU-projektet her.

 

Underkategorier

Husk at referater fra forskellige møder (Kredsudvalg, Klubledermøder, Børn og Unge) ligger på hjemmesiden.

De ligger under Nordkredsens dokumenter. Her ligger også andre gode informationer.

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF