Klubledermødet d. 28/10 2019

Ved klubledermødet 28/10-19 blev pokaler fra årets divisionsturnering uddelt at Per Eg.

2019 Pokal Per Flemming Vinderen af 1. division blev OK SNAB. Flemming Jørgensen modtog pokalen på vegne af klubben

2019 Pokal Per Pernille

Vinderen af 2. division blev OK GORM. Pernille Buch modtog pokalen på vegne af klubben

Vinderen af 3. division blev OK SYD. Klubben var ikke repræsenteret på mødet.


sydkredsen topbanner

Sydkredsen er en sammenslutning af orienteringsklubber i Syddanmark.

Hensigten med denne hjemmeside er at støtte Sydkredsens klubber og klubledere i deres arbejde.

Hvis du vil vide hvad orienteringsløb går ud på, og hvordan man bliver medlem i en klub, så se nærmere på de enkelte klubbers hjemmesider Klik her >>

Organisationen

Klublederne i Sydkredsen vælger et kredsudvalg, som er et udvalg under Dansk Orienterings-Forbund (DOF).

Kredsen vælger en repræsentant til Dansk Orienterings-Forbunds hovedbetyrelse - typisk kredsformanden. Kredsudvalgets repræsentanter for: Børn og unge, Stævne og reglement, Motion og foreningsliv samt korttegning skal sikre sammenhæng og samarbejde mellem arbejdet i kredsen, og det arbejde som udføres i Dansk Orienterings- Forbunds områder med samme faglighed.

Klublederne i Sydkredsen har stiftet foreningen Sydkredsens venner. Sydkredsens venner skal støtte Sydkredsens ungdomsløbere..


Nyheder

15-01-2020 Dagsorden mv. til klubledermøde 03-02-2020
15-01-2020 Referat fra kredsudvalgsmøde 06-01-2020

11-11-2019 Referat fra Klubledermødet 28-10-2019
11-11-2019 Bilag: Plan 2025

11-11-2019 Billeder fra hædringer på klubledermødet d. 28-10-2019

17-09-2019 Referat fra kredsudvalgsmøde d. 9-9-2019

10-2-2019 Referater og bilag fra klubledermødet d. 4-2-2019. Klik her....>>>>

12-11-2018 Referat fra klubledermøde d. 5-11-2018. Klik her ....>>>>

Oversigt over klubbernes SI udstyr

  Faaborg OK OK HTF Odense OK OK Snab OK Syd Kolding OK Svendborg OK OK Gorm OK FROS Syd-kredsen
Postenheder
Poster *)  71 80 90 82 62 80 80 59 63  
Postnumre **) 110-179
+ 120
178 - 258 167 - 255 121 - 203 31-97 31-115
+ 2x120
31-110
+ 199
121-124,
201-255
61-127
+100 +120
 
Clear, check, start, mål 2 af hver,
+ 2 start,
heraf 1 master
2 af hver 2-4 af hver 2 af hver 2 af hver 2 af hver 2 af hver
+ 2 start
2 af hver,
heraf 2 master
2 af hver  
Aflæsere (USB) 2 BSM7      2 BSM7       1 BSM7
1 BSM8
1 BSM7
1 BSM8
 
Funktions-
"brikker"
1 sæt     1 sæt       1 sæt 2 sæt  
Printere m. aflæser 1   3 1 2 1     2  
SIAC batteritester       2            
*) Blå BSF8-DB postenheder (med mindre andet fremgår)
**) Undtagen 66, 68, 86, 89, 98, 99
Brikker         
SIcard8
(30 klip)
  50   30 60          
SIcard9
(50 klip)
49   50       69 25-30 40 75
SIAC           74        
Stativer (klip = klippetang)       
Letvægt 100 80 m. klip 90 m.klip 52 u. klip 62 m. klip
8 u. klip
50 u. klip 90 60 m. refleks
lille skærm
63 m. klip  
Alu 80? m. klip     78 m. klip 40 m. klip     60 m. klip
lodr. nr.
   
          
Radioposter       3            

Kontaktpersoner

Svendborg OK Leila Damkjær Pedersen, formand Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Bjørn Christoffersen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Gorm Pernille Buch, formand Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Ole Binder Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
OK HTF Lars Klogborg, formand Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Peter Berg, beregner Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Kolding OK Nicolai Wind Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Per Eg Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Odense OK Gerhard Jensen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Ole Balslev Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
OK Snab Anders Boysen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Jens Liengaard Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Henning Schou (Radioposter) Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
OK Syd Birger Jønsson Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Kristian Toustrup, beregner Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Michael Termansen, beregner Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
OK FROS Torben Hansen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Sydkredsen Mogens Nielsen, materiel Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Forretningsorden. Klik her ....>>>>

2019

aaretsklub2018 oksnab

Motivationen for kåringen til årets klub 2018:

Årets klub har gennem en årrække arbejdet med strategiske målsætninger, som har udmøntet sig i konkrete aktiviteter, som bl.a. omfatter frivillighed, børne- og ungdomsarbejde og voksentræning. Klubben har opnået en markant vækst i antallet af medlemmer i alle aldre.

Årets klub 2018 er OK SNAB.

OK SNAB har i en årrække arbejdet med strategiudvikling og ikke mindst implementering af en breddestrategi. Strategien tager afsæt i en klar vision om ”at tilbyde spændende og lærerige træningstilbud, der i gode rammer og i et godt socialt miljø inspirerer til mere, og som samtidig resulterer i, at alle medlemmer får optimal glæde ved at dyrke orienteringsløb”.

Ordene socialt og glæde er en rød tråd i OK SNABs aktiviteter. Klubben har med tydelige vejledninger og klare strukturer lykkedes med at engagere klubbens medlemmer i det frivillige arbejde på en måde, så alle synes det er sjovt.

Klubbens ”hjerte” er de ugentlige fællestræninger, hvor der er både Minitræning, Ungdomstræning og Voksentræning med imponerende gennemsnitlig 90 deltagere. Denne ugentlige samling med efterfølgende fællesspisning, når træningen er fra klubhuset, styrker det sociale miljø – og både arrangører og deltagere glæder sig til næste onsdagstræning.

Klubben er meget synlig i Vejle, og klubben mener selv, at det er glæden blandt klubbens medlemmer, der har bredt sig i byen – og dermed tiltrukket endnu flere medlemmer. Ikke mindre end 53 nye medlemmer er det blevet til over en 2 års periode, det svarer til en stigning på fantastiske 31%.

Tillykke til OK SNAB


 

2017

Mogens Nielsen, OK West fik Silvablokken

Silva-blokken gives til et udvalgsmedlem på kredsplan, som har udført et stort arbejde til gavn for orienteringssporten. Silva-blokken uddeles på skift mellem kredsene. I år tildeles den en person fra Sydkredsen.

Mogens silvablok 2017

Årets modtager er et venligt og hjælpsomt menneske, der sjældent siger nej til opgaver af en hver slags. Der er tale om en praktisk ”handy-man”, der ikke giver op overfor problemer inden for så forskellige områder som: Håndværk, IT, økonomi og ledelse.

Året modtager af Silvablokken startede som O-løber i 1963 og har én gang i sin lange O-løbs karriere vundet en medalje ved DM. Det var i 1968.

Ud over medaljetager ved DM kan året modtager af Silvablokken på sit visitkort skrive:

 • Løbstilmelder
 • Bestyrelsesformand
 • Revisor
 • Stævneleder
 • Webredaktør
 • tidtager og beregner
 • materielforvalter
 • korttegner
 • indkøber
 • medlem af stævne- og reglementsudvalget
 • kredsudvalgsmedlem
 • rejsearrangør
 • træningsløbsarrangør
 • løbsplanlægger.

Jeg tør godt sige, at løbsarrangementer i Sydkredsen i gennem rigtig mange år ikke ville have været det sammen uden den store indsats, som prismodtageren har leveret både i forhold til planlægning og i forhold til materiel. Der er nok ikke så mange blandt kredsens medlemmer, som kender vedkommende, og det er måske i virkeligheden, fordi der er tale om en beskeden person, der ikke har behov for at markedsføre sig selv.

Jeg mødte ham for første gang, da jeg for 7-8 siden blev valgt ind i kredsudvalg Syd. Jeg lærte ham hurtigt at kende, som en person, der har styr på tingene og et klart overblik over sine opgaver. Men også som et dejligt menneske, der bidrogr til hyggeligt samvær, når vi holdt møder.

Da jeg kort tid efter blev formand for Sydkredsen var han med sin enorme erfaring en meget stor hjælp for mig i forhold til at løse mange af de opgaver, jeg som helt ny stod overfor. Det har været en uvurderlig hjælp for mig i min udvikling som formand, at der altid var et sted, hvor jeg kunne spørge og velvilligt få svar.

Der er ingen tvivl om, at året modtager af Silvablokken har betydet meget for mig som formand, men der er heller ingen tvivl om, at han har betydet rigtig meget for Sydkredsen som helhed i sin rolle som terminslistefører og ansvarlig for kredsens materiel igennem rigtig mange år.

Jeg har aldrig været i tvivl om, at han skulle have Silvablokken, - og det har undret mig, at det ikke er sket tidligere. I 2014 var alt kørt i stilling til, at jeg kunne overrække ham Silvablokken, men i stedet fik han det år DOF’s ærestegn.

Mogens Nielsen, OK West, nu skal du have Silvablokken, inden du gør alvor af dine trusler om helt at gå på ”pension” i Sydkredsen. Kredsudvalg Syd ønsker dig tillykke og takker for din indsats.

Kate Nielsen, Formand Sydkredsen


2014

Ved DOF’s årlige repræsentantskabsmøde i 2014 var der stor hæder til klubber og medlemmer fra Sydkredsen.

Den fornemste af alle priserne: DOF’s ærestegn blev givet til:

- Knud Erik Thomsen, OK Svendborg

- Morgens Nielsen, OK WEST

Begge har fået ærestegnet for deres mangeårige engagement i Sydkredsudvalget (omkring 25 år). Samtidig har de begge to udført et utal af opgaver i egen klub i lige så mange år. Ærestegnet blev overrakt af formanden for DOF, Helge Søgaard.

Jens Peter Jensen, OK HTF modtog SilvaBlokken, der hvert tredje år tildeles en person i Sydkredsen, som har gjort et særligt arbejde til glæde for hele kredsen. Jens Peter Jensen har i mange år været indbegrebet af kredsungdomsarbejde i Sydkredsen, hvor han har været kredsens repræsentant i landudvalget, haft alle mulige roller i relation til KUM samt varetaget U1-kurserne og kredsungdomspokalen. Læs mere om Jens Peter og hans arbejde for Dansk Orienteringsløb her...>>>

Endelig blev OK Gorm den første modtager af DOF’s ny pris: Årets klub. OK Gorm var nomineret sammen med Hernings OK og Helsingør OK. Lise Tantholdt, Formand for breddeudvalget overrakte prisen og fremhævede bl.a. OK Gorms samarbejde med OK SNAB omkring træning af børn og unge og deres fælles satsning omkring elite, som har givet mange medaljer til OK Gorm’s unge medlemmer.

O-service nyheder

O-service teknik

RSS Nyheder

feed-image RSS

O-service FAQ

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter
MacUrth

Organisationer og partnere

Nordea-fonden
International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
Naturens Dag
DIF
Aktiv året rundt